نحوه رنگ کردن درب حیاط؛ بهترین رنگ برای درب حیاط

دسته : آموزش نقاشی ساختمان

انتخاب رنگ مناسب درب حیاط بسیار اهمیت دارد زیرا رنگ درب حیاط بر روی زیبایی و جذابیت نمای ساختمان تاثیر می‌گذارد و می‌تواند احساسات مختلفی را به بیننده منتقل کند. در واقع باید گفت که رنگ درب حیاط باید با رنگ نمای ساختمان، کف‌پوش‌ها و… هارمونی داشته باشد و‌حس خوبی را به افراد القا نماید. با توجه به اهمیت رنگ درب حیاط، در ادامه این مقاله تصمیم داریم تا درباره موضوعاتی مثل بهترین رنگ برای درب حیاط منزل، بهترین ترکیب رنگ برای درب حیاط، ابزار رنگ آمیزی در حیاط و آموزش رنگ کردن در حیاط صحبت کنیم.

خدمات رنگ کاری ساختمان در تهران در رویال پینت با بهترین قیمت

بهترین رنگ برای درب حیاط منزل

همانطور که می‌دانید، انواع مختلفی از رنگ‌های ساختمانی با ویژگی‌های منحصربفرد در بازار موجود است اما تمام آن‌ها برای درب حیاط مناسب نیستند. معمولا رنگ‌های زیر جزو بهترین رنگ‌های ساختمانی هستند که می‌توان از آن‌ها برای رنگ آمیزی در حیاط استفاده کرد.

رنگ روغنی

رنگ روغنی یکی از رنگ‌های ساختمانی پرطرفدار است زیرا دوام و استحکام بالایی در برابر شرایط جوی دارد و قابل شستشو است. با توجه به این که درب حیاط در معرض آفتاب، باران، برف، گرما و سرما است پس رنگ روغنی بهترین رنگ برای درب فلزی حیاط به شمار می‌رود.

رنگ اپوکسی

رنگ اپوکسی از دیگر رنگ‌های ساختمانی بوده و بهترین رنگ برای درب حیاط منزل است زیرا در برابر پوسیدگی، خراش، اشعه uv، مواد شیمیایی و… دوام بالایی دارد و تا سال‌ها نیاز به ترمیم ندارد.

رنگ اکرلیک

رنگ اکرلیک چیست؟ یک رنگ بر پایه آب است و با آب رقیق می‌شود، به همین دلیل زمان خشک شدن آن بسیار کوتاه است. همچنین لازم به ذکر است که رنگ اکرلیک، قیمت بسیار مناسبی دارد و با یک هزینه مناسب می‌توان درب ساختمان را رنگ کرد. پس رنگ دیگری که به عنوان بهترین رنگ برای درب حیاط منزل به شما پیشنهاد می‌دهیم، رنگ اکرلیک است.

رنگ لاتکس

رنگ لاتکس نیز همچون رنگ اکریلیک بر پایه آب است و برای رقیق کردن آن نیازی به تینر یا مواد شیمیایی نیست. به همین منظور پس از اجرا به سرعت خشک می‌شود و پروسه رنگ آمیزی درب آهنی حیاط در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود.

بهترین ترکیب رنگ برای درب حیاط

معمولا هر کدام از رنگ‌هایی که در اطراف ما وجود دارند و هر روز آن‌ها را می‌بینیم، نمایانگر یک پیام مشخص هستند و یک حس منحصر بفرد را در افراد ایجاد می‌کنند. در همین راستا با انتخاب رنگ مناسب درب حیاط ساختمان نیز می‌توان کاری کرد که افراد حین ورود به ساختمان، احساسات خوبی را تجربه کنند. معمولا رنگ‌های زیر بهترین ترکیب رنگ برای درب حیاط منزل به شمار می‌روند:

رنگ‌ مشکی

رنگ ‌مشکی معمولا نمایانگر قدرت و امنیت است و جزو بهترین رنگ‌ها برای درب حیاط به شمار می‌رود زیرا با رنگ سایر بخش‌های ساختمان مانند سنگ نما یا کف‌پوش ورودی به راحتی هماهنگ می‌شود و هارمونی جذابی را خلق می‌کند.

رنگ‌ طوسی

رنگ طوسی از جمله رنگ‌هایی است که برای درب حیاط بسیار مناسب است زیرا همچون رنگ‌ مشکی نماد امنیت بوده و به افراد حس آرامش را القا می‌کند، همچنین لازم به ذکر است که رنگ طوسی یک رنگ‌ خنثی است و به راحتی با رنگ دیوارها و کف‌دوش ساختمان هماهنگ می‌شود.

رنگ‌ قهوه‌ای

رنگ قهوه‌ای یکی دیگر از رنگ‌های مناسب برای درب حیاط به حساب می‌آید زیرا نماد تواضع و دوستی است و مانند رنگ‌ مشکی با سایر رنگ‌ها به راحتی هماهنگ می‌شود.

رنگ سفید

رنگ سفید القا کننده آرامش، تمیزی، صلح و پاکی است و می‌تواند استرس افراد را هنگام ورود به ساختمان تا حدی کاهش دهد.

رنگ‌ کرم

رنگ ‌کرم یک رنگ خنثی بوده که احساس آرامش را در افراد ایجاد می‌نماید و به آسانی با اکثر رنگ‌ها هماهنگ می‌شود. به همین دلیل لازم است که در لیست رنگ‌های مناسب برای درب حیاط خانه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید

راهنمای نقاشی درب و پنجره

رنگ طلایی

رنگ‌ طلایی از جمله رنگ‌هایی بوده که نماد ثروت و دارایی است و باعث مجلل به نظر رسیدن ساختمان می‌شود. به همین دلیل برای ساختمان‌هایی که سبک آن‌ها کلاسیک است، انتخاب خوبی به شمار می‌رود.

رنگ نقره‌ای

رنگ‌ نقره‌ای یکی از خاص‌ترین رنگ‌هایی بوده که برای درب حیاط خانه مناسب است زیرا نماد قدرت، ثروت و دارایی است. به همین منظور، رنگ درب ورودی اکثر گالری‌های طلا فروشی، تالارها و‌ساختمان‌های مجلل به رنگ نقره‌ای است.

رنگ آبی

رنگ آبی نماد آرامش است و تماشای آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. معمولا ترکیب رنگ آبی با رنگ سفید، باعث جذابیت ساختمان می‌شود.

ابزار رنگ آمیزی در حیاط

 

ابزار نقاشی در حیاط

ابزار رنگ آمیزی در حیاط معمولا همان ابزار نقاشی ساختمان است و هر کدام از این ابزار، کاربرد مخصوصی دارد و‌ باعث می‌شود نتیجه کار مطلوب باشد.

قلم‌مو نقاشی

قلم‌مو نقاشی مهم‌ترین ابزار رنگ آمیزی در حیاط محسوب می‌شود‌‌‌. از آنجایی که رنگ‌های ساختمانی از نظر حلال انواع مختلفی دارند، قلم‌موها نیز در مدل‌های گوناگون زیر تولید می‌شوند:

1. قلم‌مو با الیاف طبیعی: جنس سری این مدل قلم‌مو از موی طبیعی حیوانات است و برای اجرای رنگ‌هایی که حلال روغنی دارند، مناسب است.
2. قلم‌مو با الیاف مصنوعی: همان‌طور که نام این مدل قلم‌مو مشخص است از الیاف مصنوعی ساخته می‌شود و برای اجرای رنگ‌هایی که حلال آن‌ها آب است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
3. قلم‌مو فومی: جنس قسمت سری این مدل قلم‌مو از فوم بوده و تنها یک بار می‌توان از آن استفاده کرد. یعنی پس از اتمام رنگ آمیزی، امکان شستن قلم‌مو وجود ندارد.

غلطک و دسته غلطک

غلطک یک ابزار رنگ آمیزی در حیاط بوده که رنگ کردن با آن بسیار راحت است و باعث می‌شود سرعت رنگ‌آمیزی درب افزایش پیدا کند. همچنین با استفاده از غلطک، سطح کاملا صاف و یکدست رنگ‌آمیزی می‌شود و رنگ تمام نقاط درب را پوشش می‌دهد. دسته غلطک که در انتهای غلطک قرار می‌گیرد و به کمک آن می‌توان غلطک را حرکت داد، از دیگر ابزار آلات نقاشی بوده که جنس آن از استیل یا متریال ضد زنگ است.

بیشتر بخوانید

آموزش رنگ زدن دیوار

کاردک

کاردک یکی دیگر از ابزارهای مهم نقاشی است زیرا پیش از رنگ کردن درب، ابتدا باید لکه‌ها و ضایعاتی که روی درب وجود دارد را پاک کرد و حفره‌های تورفتگی‌های درب را پر نمود. معمولا به کمک کاردک می‌توان ضایعات چسبیده به درب را جدا کرد و از طریق آن با مواد پرکننده بخش‌هایی از درب که دارای حفره هستند را پر کرد.

سنباده

سنباده یک تکه کاغذ زبر است که پیش از شروع رنگ آمیزی آن را روی سطح درب می‌کشند تا زنگ‌زدگی‌ها و برجستگی‌هایی که روی سطح درب وجود دارد، از بین برود و سطح درب صاف و یکدست شود.

پیستوله یا رنگ‌پاش

پیستوله که از یک کمپرسور و مخزن تشکیل شده نیز یک ابزار رنگ آمیزی در حیاط است که برای استفاده از این ابزار، رنگ را داخل مخزن می‌ریزند و سپس اهرم آن را فشار می‌دهند و رنگ روی سطح درب پاشیده می‌شود.

آموزش رنگ کردن در حیاط

رنگ کردن درب معمولا کار پیچیده و دشواری نیست و هر کسی که کمی با اصول نقاشی ساختمان آشنایی داشته باشد، می‌تواند آن را انجام دهد. البته ناگفته نماند که رنگ آمیزی

درب آهنی حیاط

توسط یک نقاش حرفه‌ای نتیجه بهتری خواهد داشت. اما از آنجایی که بسیاری از افراد تمایل دارند که این کار را خود انجام دهند، در ادامه این بخش آموزش رنگ کردن در حیاط را به صورت مرحله به مرحله بررسی می‌کنیم:

مرحله اول: سنباده زدن

درب باید عاری از هر گونه زنگ زدگی یا خراش باشد پس لازم است که با یک سنباده روی سطح درب بکشید تا تمام زنگ‌زدگی‌ها و برجستگی‌های روی آن از بین برود.

مرحله دوم: تمیز کردن درب

پس از صاف کردن سطح درب نوبت به تمیز کردن آن می‌رسد زیرا اگر درب لکه باشد، نتیجه کار مطلوب نخواهد بود. در همین راستا لازم است که درب با آب و صابون بشویید و صبر کنید تا زیر نور آفتاب به طور کامل خشک شود. سپس یک تکه ابر بردارید و به آن تینر بزنید و آن را روی سطح درب بکشید تا دیگر گرد و غباری روی روی سطح درب وجود نداشته باشد.

مرحله سوم: زدن ضد زنگ به درب

با توجه به این که درب حیاط از جنس آهن است و این فلز به مرور زمان یا در صورت تماس با آب دچار زنگ‌زدگی می‌شود. در نتیجه پس از تمیز کردن در حیاط، باید به تمام سطح آن ضد زنگ بزنید تا درب در آینده دچار پوسیدگی یا خوردگی نشود.

مرحله چهارم: زدن پرایمر یا آستری

پرایمر یا آستری، ماده‌ای است که نواقص روی سطح درب را می‌پوشاند و باعث دوام رنگ می‌شود. پس زدن آستری یا پرایمر به تمام سطح در حیاط یکی از مراحل مهم رنگ آمیزی درب آهنی حیاط به شمار می‌رود.

مرحله پنجم: رنگ کردن درب

در مرحله آخر به کمک قلم‌مو، غلطک یا پیستوله رنگ درب را رنگ‌ کنید و منتظر بمانید تا به طور کامل خشک شود. پس از خشک شدن درب، سطح آن را به خوبی بررسی کنید و اگر به خوبی رنگ نشده است حتما یک بار دیگر آن را رنگ کنید.

کلام آخر

در این مطلب مواردی مانند بهترین رنگ برای درب حیاط منزل، بهترین ترکیب رنگ برای درب حیاط، ابزار رنگ آمیزی در حیاط و آموزش رنگ کردن در حیاط را مورد بررسی قرار دادیم زیرا درب حیاط یا همان درب ورودی ساختمان، یکی از مهم‌ترین بخش‌های ساختمان است و اولین موردی است که افراد هنگام ورود به ساختمان با آن مواجه می‌شوند. در صورتی که متقاضی رنگ آمیزی درب آهنی حیاط هستید یا درباره انتخاب رنگ مناسب درب حیاط سوال یا ابهامی دارید، می‌توانید با تیم پشتیبانی شرکت رویال پینت تماس بگیرید زیرا رنگ آمیزی در حیاط یکی از خدمات اصلی این مجموعه به شمار می‌رود.

نظرات کاربران

مشاوره